Unieke fotolijsten, perfecte geschenken voor uw dierbaren

Fotolijsten kunnen inderdaad gewoon decoraties aan de muur zijn of gewoon een lief ornament op tafel. Door een foto op een speciale plek in te lijsten, ziet dat speciale moment er echter levendiger en tijdlozer uit. Fotolijsten houden de momenten die in een foto zijn vastgelegd graag langer. Je kunt fotolijst 50×70 vinden op onze website.

Fotolijsten hoeven echter geen vierkante dozen te zijn of gemaakt van gepolijst hout. Fotolijsten kunnen ook een grote verscheidenheid aan vormen hebben van verschillende materialen. U hoeft niet veel uit te geven om het te kopen. U kunt thuis uw eigen unieke fotolijsten maken. Deze keer geven we inspiratie met betrekking tot een uniek fotolijstontwerp dat je kunt proberen om het zelf thuis te maken.

Cirkel fotolijst
Als u zich verveelt met vierkante fotolijsten, kunt u uw foto’s weergeven in een unieke cirkelvormige fotolijst. U kunt uw eigen cirkelvorm maken van twijgdraad of stro. Gebruik de resterende tape die op is of het gebied om te borduren als een cirkelframe. Voor de zijkanten van de lijst kunt u deze naar wens decoreren. Kleur het met aquarellen of voeg andere ornamenten toe zoals plastic bloemknutsels aan de zijkanten. Zodat je deze unieke fotolijst aan de muur kunt hangen. U kunt een ongebruikte riem of tasriem om de cirkel bevestigen. Vergeet niet dat de foto die u erin opslaat, moet worden gesneden volgens het gebied van de cirkel.

Unieke fotolijsten van acrylglas
Een van de unieke fotolijsten die nu de top raken, is de fotolijst van acrylglas. Door een foto in te lijsten met acrylglas, kan deze eruitzien als een schilderij of foto in een museum of kunstgalerie. Ook kan acrylglas de indruk wekken dat de foto op de muur zweeft. Het kunstzinnige effect van het installeren van een unieke fotolijst met acrylglas ziet er stijlvol en modern uit als je hem aan een muur hangt die een beetje saai is, zoals grijs en gebroken wit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *